Van Oord roeiploeg

 

Net als de afgelopen jaren doen wij ook in 2018 weer enthousiast mee met de 39ste editie van de Nautilus Bedrijvenregatta. Ik ben als manager bij de afdeling Survey werkzaam bij Van Oord, de hoofdsponsor van de Nautilus Bedrijvenregatta.
Ik roei al een paar jaar fanatiek in de gemengde bedrijfsacht, en ben ook bestuurslid bij Nautilus.

Van Oord is dubbel vertegenwoordigd bij de regatta, want voor het derde jaar op rij doet een beginnersboot C4 mee. Naast onze vaste bedrijfsacht hebben collega’s zonder roei-ervaring de afgelopen maanden elke week hard bij Nautilus getraind in aanloop naar de wedstrijd op zaterdag 7 juli.

Van Oord is een wereldwijd actieve aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij voelen ons thuis op het water. Teamspirit is een kernwaarde binnen de cultuur van Van Oord. Daarom is er binnen onze organisatie veel aandacht voor samenwerking in teamsport, sportiviteit en gezonde levensstijl. We zijn vorig jaar zelfs begonnen met de Stay Fit campagne om hier extra aandacht aan te geven.
Dat is de reden waarom Van Oord ieder jaar met groot enthousiasme de Nautilus Bedrijvenregatta op de Bergse Plas support.

Ik hoop op een zonnige dag, zodat we kunnen spreken van een echte “zomerregatta” aan het begin van de zomervakantie.
Namens Van Oord wens ik alle deelnemers een sportieve en geslaagde wedstrijd toe.

Met vriendelijke groet,
Wim Balvert